Pin it

Grand Hotel like ved severdigheter på Vesterbro og Frederiksberg

Usedvanlig sentral beliggenhet

Med sin usedvanlig sentrale beliggenhet tilbyr det klassiske Grand Hotel behagelig tilgang til noen av Københavns mest attraktive kvartaler. Hotellet ligger like ved Hovedbanegården, på hjørnet av Vesterbrogade og Reventlowsgade.

Vesterbrogade er den gamle hovedgaten som deler Vesterbro og Frederiksberg. Går du nedover Reventlowsgade, har du Istedgade på høyre hånd. Istedgade er Vesterbros unike hovedgate. I Istedgade og gatene rundt finner du snuskete vertshus og pornobutikker side om side med flotte designerbutikker, små fine kaffesteder og hippe cocktailbarer.

På Vesterbro finner du også Vega, som er et av Europas mest populære spillesteder. I Kødbyen ved Sønder Boulevard har du også et rikholdig utvalg av restauranter, kafeer og gallerier hvor du kan menge deg med byens egen befolkning.

Opplev unike designbutikker, severdigheter og restauranter

Den indre delen av Frederiksberg grenser til Vesterbro. Her finner du noen av områdets beste shoppinggater.

Værnedamsvej, en liten, men meget attraktiv sidegate som ligger mellom Vesterbrogade/Frederiksberg Alle og Gl. Kongevej, tilbyr alt hva hjertet begjærer på en shoppingtur.

Frederiksberg er egentlig en selvstendig kommune, men den føles som en integrert del av København. Likevel merker man at denne delen er langt mer monden enn mange av Københavns mest populære områder.

Går du langs den vakre Frederiksberg Allé, støter du på to av byens teatre: Betty Nansen og Aveny-T – sjekk spilleplanen før du kommer til byen.

I enden av Frederiksberg Allé ligger Frederiksberg Have – like til venstre for inngangen ligger Storm P. – et lite, eventyrlig univers av tegnerens samfunnssatiriske tegninger.

I Frederiksberg Have kan du se Frederiksberg slott, og for øvrig kan du få et glimt av både apene og elefantene i Zoologisk hage. Hovedinngangen til Zoo ligger ut mot Roskildevej, hvis du gjerne vil se flere dyr.

Gl. Kongevej har også et rikholdig utvalg av shoppingmuligheter.

Tilbring natten på Grand Hotel og nyt naboområdet.

Etter en lang dags rundtur i området med shopping og severdigheter kan dere unne dere et godt måltid på en av områdets bedre restauranter, for eksempel Famo 51, Spicylicious, Lê Lê nhà Hàng og mange flere.

Når dagen er omme, kan du nyte natten på det velrenommerte Hotel Grand, hvor servicen er på topp. Bestill overnatting i dag.