Pin it

Overnatting i sentrum av København på Grand Hotel

Hotellets bygninger er over 100 år gamle og oser av svunne tider med sine snirklete ganger. I gangene henger også fotografier fra det gamle København, hvor du kan se noen av endringene som har skjedd i gatebildet gjennom tidene. Særlig interessant for alle som har en liten byhistoriker i magen.

På det klassiske trestjerners Grand Hotel i hjertet av København får du den beste oppvartning. Hotellet har 161 rom med fin innredning og gratis trådløst nettverk.

I første etasje ligger den italienske Restaurant Frascati, som er åpen hele dagen. Her kan du også nyte hotellets frokost.

Vesterbro – en mangfoldig bydel i endring.

Hotellet ligger på hjørnet av Vesterbrogade og Reventlowsgade, og går du nedover Reventlowsgade langs Hovedbanegården, møter du baksiden av København.

Det første stykket av Istedgade bærer preg av pornobutikker og lugubre vertshus, men bare et lite stykke nedover opplever du straks et helt annet miljø med nydelige restauranter, hippe designerbutikker og små hyggelige kafeer og tehus.

Kødbyen og Halmtorvet har gjennomgått en kraftig renovering og endring de senere årene, og her kan du nå besøke lekre kunstgallerier med streetart, cocktailbarer og smakfulle vinbarer. Også Øksnehallen og PH-kafeen tilbyr ofte interessante arrangementer.

Har du behov for å trene mens du er i byen, ligger DGI-byen, et moderne idrettshus med blant annet en rund svømmehall, skrått bakenfor Hovedbanegården.

Bestill overnatting på Grand Hotel i dag

Vesterbro er generelt en dynamisk bydel med løpende lokale arrangementer og derfor et optimalt sted å overnatte hvis du ønsker å opplevebyen sammen med de lokale.

Personalet på Grand Hotel kjenner området og står alltid til tjeneste med gode råd.

Bestill overnatting på Grand Hotel direkte online her på siden eller kontakt oss på tlf. +45 3327 6900 eller grandhotel@arp-hansen.dk