Pin it

Tilbring natten på Grand Hotel like ved Hovedbanegården

Lander du på København lufthavn og tar toget til Hovedbanegården, kommer du nærmest direkte til Grand Hotel. Fra Hovedbanegården er det bare noen få hundre meter før du kan parkere bagasjen og legge beina høyt et øyeblikk før du går ut for å oppleve byen.

Vesterbro har mange tilbud til deg som tilhører de nysgjerrige. Her finner du både sublime konsertsteder, kafeer som får deg til å glemme tid og sted, utstillingslokaler og gallerier, restauranter hvor kokkene pleier dine smaksløker og klesbutikker som du nødvendigvis ikke finner alle andre steder.

Grand Hotel – et klassisk hotell med topp service

Hotellet har 161 rom, alle med moderne fasiliteter som flatskjerm, trådløst Internett, telefon og føner. Rommene har fått lov til å bevare sin bygningsmessige autentisitet med stukkatur og snirklete ganger. På veggene henger bilder fra det gamle København, slik at man kan få en følelse av den historiske utviklingen.

Hotellet har dessuten en italiensk restaurant: ’Ristorante Frascati’, tilknyttet. Her serveres hotellfrokosten, og resten av dagen kan man nyte både lunsj og middag i restauranten. Om sommeren er det mulig å sitte ute og nyte det dynamiske mylderet av mennesker som ferdes i Vesterbrogade.

Vesterbro – fra Hovedbanegården til det gamle Carlsberg bryggeri

Vesterbro er et område som yrer av liv og røre. De siste ti årene har området gjennomgått en kraftig renovering og utvikling. Det gjelder særlig området rundt Halmtorvet ved den gamle Kødby, området rundt Enghave Plads samt renoveringen og de kreative tiltakene ved det gamle Carlsberg Bryggeri.

Bygningene ved det gamle bryggeriet er i seg selv fascinerende og vakre. I dag rommer de alt fra dansehallene, konsert-/eventhall, gokartbaner, restauranter, gallerier og Visit Carlsberg . Finn eventuelt ut på forhånd hva som foregår i bygningene mens du oppholder deg i byen. Gled deg til en tur til København og bestill overnatting på Grand Hotel i dag.