Pin it

Havnerundfart med etterfølgende måltid i Nyhavn og et luksushotellopphold i København.

Se København fra et annet perspektiv på en havnerundfart, etterfulgt av et måltid i koselige Nyhavn. Avslutt dagen med et hotellopphold på Grand Hotel og frokost dagen etter.

Opplev byen fra en annen vinkel på en havnerundfart, se Københavns operahus, Den Lille Havfrue, Amalienborg slott og mye mer mens en guide forteller om byen og severdighetene langs kanalen. Det er mulig å kombinere havnerundfarten med en sightseeingtur med buss, hvor du får se mye mer av byen. Sightseeingbussene går fra Vesterbrogade, så du trenger bare å krysse gaten for å bli med på en tur. Ønsker du bare en kanalrundfart, er også det mulig. Det tar bare fem minutter å gå ned til for eksempel Gl. Strand.

Hotellopphold nær Nyhavn i København

 

Et populært stoppested er Nyhavn, som ligger ca. 15 minutters gange fra Grand Hotel. Nyhavn er Københavns populære havn, og her finner du en rekke restauranter, vertshus og barer. Området er populært året rundt blant både byens egne innbyggere og turister, men spesielt om sommeren hvor det er mulig å nyte solen fra morgen til kveld på et av de mange stedene med uteservering.