Pin it

Stell godt med deg selv og bestill et hotell i sentrum av København

København har alt. For det første er det en vakker gammel by som med sin arkitektur og fremtoning er forankret i sin berømte og beryktede historie, og for det andre utstråler byen en kosmopolitisk "coolness".

Utforsk byens ulike områder for å finne musikalske perler, vintagefunn og gourmetopplevelser ut over det vanlige, eller sjekk nærområdet med tanke på sjarmerende eller overraskende avkroker. Overnatt i sentrum og bestill i dag på Grand Hotel i byens navle.

Like ved Hovedbanegården, Dansk Design Center og Vesterbro

Grand Hotel ligger på hjørnet av Reventlowsgade og Vesterbrogade. Herfra er det enkelt å komme seg rundt i hele byen. Hotellet har 161 rom med stilren innredning og gratis trådløst Internett.

Hotellet har for øvrig sin egen italienske restaurant, hvor du kan følge det pulserende gatelivet mens du nyter en kald øl og italienske retter fra restaurantens kjøkken.

Grand Hotels businessfasiliteter

Grand Hotel stiller også møtelokaler til disposisjon hvis du ønsker å arrangere møtet i byen. Hotellet har både større og mindre lokaler og kan tilby lokaler for opptil 40 personer. Du har flere møtepakker å velge mellom – alle med mulighet for overnatting og ekstra servering.

Lokalene har gratis trådløst Internett og standard AV-utstyr. Spør eventuelt personalet til råds, så dere får noe som passer nøyaktig til deres behov. Etter endt arbeidsdag kan du oppleve byen eller slappe av på hotellet. Bestill overnatting og møtelokaler på Grand Hotel i dag og gled deg til en fin opplevelse.